PARAULA DE DÉUDimarts 18 Octubre 2022

Paraula de Déu

Lluc 10,1-9

El Senyor en designà uns altres setanta-dos i els envià de dos en dos perquè anessin davant seu a cada poble i a cada lloc per on ell mateix havia de passar. Els deia:
–La collita és abundant, però els segadors són pocs. Pregueu, doncs, a l’amo dels sembrats que hi enviï més segadors. Aneu: jo us envio com anyells enmig de llops. No porteu bossa, ni sarró, ni sandàlies, i no us atureu a saludar ningú pel camí. Quan entreu en una casa, digueu primer: «Pau en aquesta casa.» Si allí hi ha algú que n’és digne, la pau que li desitgeu reposarà damunt d’ell; si no, tornarà a vosaltres. Quedeu-vos en aquella casa, menjant i bevent el que tinguin: el qui treballa, bé es mereix el seu jornal. No aneu de casa en casa. Si entreu en una població i us acullen, mengeu el que us ofereixin, cureu els malalts que hi hagi i digueu a la gent: «El Regne de Déu és a prop vostre.»

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• El Senyor ens crida pel nostre nom per encomanar-nos la tasca de la nostra vida: anar pel món fent-lo present, Ell ens necessita perquè siguem testimonis dels fruits del seu amor, ara i aquí.

• Cal estar atent a les seves indicacions; són les més idònies per cada persona i moment de la vida, ajustades per poder realitzar-les sense que ens superin i, sempre comptant amb la seva presència que ens habita.

• Els requisits per portar-la a terme són pocs i senzills de complir, tan sols és important deixar-se inspirar per l’esperit i posar la confiança en que Ell sempre ens acompanyarà per a afrontar les dificultats que el camí ens presenti.

• Nosaltres som testimonis de la seva presència i és l‘Esperit qui il·lumina els cors que s’obren a ella. Tots els que compartim l’experiència del Senyor en la nostra vida ens sentim germans i la seva benedicció s’espargeix sobre nostre.

• Preguem al Pare perquè arribi a força cors la seva crida i se segui una collita abundosa que sigui aliment nutritiu pel cor de més i més persones cada dia.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: