PARAULA DE DÉUDijous 27 Octubre 2022

Paraula de Déu

Lluc 13,31-35

Alguns fariseus es van acostar a Jesús i li digueren:

– Vés-te’n d’aquí, que Herodes et vol matar.
Ell els respongué:
– Aneu a dir a aquella guineu: «Avui i demà trec dimonis i curo malalts, i el tercer dia arribaré al terme. Però cal que avui, demà i demà passat vagi fent el meu camí, perquè no convé que un profeta mori fora de Jerusalem.» Jerusalem, Jerusalem, que mates els profetes i apedregues els qui et són enviats! Quantes vegades he volgut aplegar els teus fills com una lloca aplega els seus pollets sota les ales, però no ho heu volgut! Doncs bé, la vostra casa és abandonada. Us dic que no em veureu fins que arribi el temps que direu: Beneït el qui ve en nom del Senyor!

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Avui en dia continuem matant els homes de Déu. Per mort violenta o per difamacions, calumnies, pressions mediàtiques, etc.

• De fet, les persones lliures i alliberadores en nom de Déu, ens fan nosa també avui. Fins i tot en ambients eclesials i creients!

• La persona de Déu, la persona que és fidel a la voluntat de l’Esperit Sant, gaudeix d’una llibertat i força interior que el fa tant fort com humil. No es doblega davant el què pugui dir la gent. És la força de l’home honest que ha anat assolint una íntima familiaritat amb nostre Senyor. A base d’experimentar, de pregar, de discernir, de decidir, d’escollir…

• La manera de fer, de dir i de ser d’aquestes persones es converteix en una mena de convocatòria universal a transformar el món i donar sentit a l’existència de tothom, a fer realitat el Regne de Déu entre nosaltres.

• Beneït el qui ve en nom del Senyor!!

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: