ESCRIT DEL BLOCDivendres 11 Novembre 2022

Heu sentit aquesta magnífica benaurança que ens va ser llegida dimarts, dia de Tots Sants?

Jo, quan escolto aquesta paraula «misericòrdia», penso en la Mare Teresa, que deia que la misericòrdia és estimar en acció. Em va marcar molt.

Penso també en Jesús morint a la creu, un acte d’amor suprem, abandonat per tots i encara suplicant el nostre amor: tinc set (Joan 19:28).

Oh Jesús, fes-me un instrument del teu amor,

Permet-me escoltar com tu escoltes,

tocar com es toca,

parlar com parles,

mirar com mires,

estimar com estimes,

no només en paraules, sinó en fets.

Ajuda’m a veure el teu rostre de patiment a cada pobre, i transformar cada oportunitat destimar en una prova damor per Tu.

I tu, estàs llest per submergir-te en la boja experiència de la Misericòrdia?

El 13 de novembre, dintre de 3 dies exactes, celebrarem la Jornada Mundial dels Pobres, dia instituït pel Papa Francesc, que celebrarem per sisè any consecutiu! No és aquesta l’oportunitat perfecta per descobrir la misericòrdia i posar-la en pràctica? Descobreix aquest meravellós programa de 5 dies i deixa’t commoure per testimonis commovedors.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: