PARAULA DE DÉUDilluns 14 novembre 2022

Paraula de Déu

Lluc 18,35-43

Quan Jesús arribava prop de Jericó, hi havia un cec assegut vora el camí, demanant caritat. En sentir passar la gent, va preguntar què era tot allò. Li digueren que passava Jesús de Natzaret. Llavors començà a cridar:
–Jesús, Fill de David, tingues pietat de mi!
La gent que anava davant el renyava perquè callés, però ell cridava encara més fort:
–Fill de David, tingues pietat de mi!
Jesús s’aturà i manà que li portessin el cec. Quan va ser a prop li preguntà:
–Què vols que faci per tu?
Ell respongué:
–Senyor, fes que hi vegi.
Jesús li digué:
–Recobra la vista; la teva fe t’ha salvat.
A l’instant hi veié, i seguia Jesús glorificant Déu. També tot el poble, en veure-ho, va lloar Déu.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• L’evangeli d’avui ens fa una pregunta, ens proposa fer junts una petició al Senyor, i ens mostra un camí.

• La pregunta que ens planteja Jesús és: «Què vols que et faci?» Potser aquesta pregunta la puc sentir avui adreçada a mi en llavis de Jesús…

• La petició que puc fer avui, unit a tota l’Església, la comunitat dels creients, pot ser aquesta: «Senyor, que hi vegi!» Puc fer aquesta petició, detallant què vol dir per a mi aquest ‘veure’ que demano al Senyor que m’obri…

• I finalment, veig com el que fa el cec immediatament és posar-se en camí amb Jesús, seguint Jesús, ara que el veu… Com segueixo Jesús i com el glorifico amb la meva vida, en concret en aquest dia que tinc pel davant?

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: