ESCRIT DEL BLOCDijous 17 Novembre 2022

Gràcies pertant

Un any més, celebrem la Jornada de l’Església Diocesana, la diada de Germanor. És un bon moment per, sobretot, donar gràcies. Cal donar gràcies a totes les persones que, amb la seva pregària, el seu temps, les seves qualitats i el seu suport econòmic, fan de l’Església una llar per a tothom. Especialment, doncs, donem gràcies a la multitud de cristians compromesos, a la nostra diòcesi, amb les seves comunitats, amb tots els germans, i amb un servei fratern a tota la societat. No són moments fàcils, però precisament per això l’Església ha de seguir anunciant, amb més força i valentia encara, el missatge de la Bona Nova arreu.

«Gràcies per tant». Aquest és el lema de la campanya d’enguany en aquesta jornada. És una actitud d’agra- ïment –a voltes, ben revolucionària– que ens porta a reconèixer l’esforç de totes les persones que donen vida als centenars de parròquies, comunitats, dele- gacions, moviments i grups de la nostra Diòcesi de Girona, i que fan de la seva generositat, col·laboració i voluntariat un acte d’entrega als germans, espe-

«Som una família i estem cridats a la corresponsabilitat»

recursos econòmics. Les coses no funcionen soles. És per aquest motiu que, en ocasió de la diada de Germanor, fem un acte de transparència i fem públiques les nostres dades diocesanes –l’activitat celebrativa, pastoral, evangelitzadora, educativa, caritativa i assistencial–, i també la manera com ho fem possible econòmicament. Tot plegat, amb la voluntat de posar en relleu la importància de les col·lectes i donatius i, també, la de la creueta de l’Església a la Declaració de la Renda.

Només amb un esforç conjunt podrem seguir oferint als nostres germans l’anunci de l’Evangeli i contribuir, alhora, al sosteniment de la vida cristiana a la nostra diòcesi.

És per tot això que us diem: «Gràcies per tant».

cialment als qui més ho necessi- ten. Són tantes les generacions que ens han per- mès arribar fins aquí… Són tantes les persones que desinteressada- ment han posat

480×680 Parroquias Gracias 6 Nov_Catalán.indd 1

28/9/22 10:53

el seu gra de sorra per fer d’aquest món un lloc més digne…

Som una família, i certament estem cridats a la corresponsabilitat. Això implica, també, l’àmbit econòmic. Perquè sovint no som prou conscients que per mantenir tota la gran tasca que duem a terme com a Església són necessaris molts

any XciV – 6 nOVeMBre 2022 – núM. 4.957 DiÒcesi De GirO

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: