ESCRIT DEL BLOCDissabte 19 Novembre 2022

LLIBRES DE SEGONA MA

Els llibres de segona mà amaguen autèntics tresors.

T’hi pots trobar des de punts de llibres que son recordatoris de primera comunió, recordatoris de defuncions familiars, dedicatòries del autor, pètals de flors, fulles de tardor, fotografies, cartes … en fi part d’una vida.

Un llibre de paper, el cert és que no són només paraules impreses (que no és poca cosa), nedant en un mar de lletres i pàgines, encara en molts d’ells s’hi pot sentir l’olor a tinta o l’olor de resclosits d’on han estat guardats, cada olor té el seu valor, és part del seu món.

Fins i tots alguns estan plens de màgia. Ja voldries amanyagar el que han desvetllat en tu, però no pots.

Et transporten, et fan viure emocions i tenen una forma d’energia positiva, tots ells han estat guardats en estanteries d’éssers vius que també hi deixen la seva empremta.

La lectura ens referma en l’essència de nosaltres mateixos i em consta que alguns lectors han canviat.

Jo sé que llegint aquests llibres m’ha fet canviar la manera de ser, la manera de com em tracto, de com em sento, fins i tot de com parlo, tot plegat aquests llibres m’han impregnat una manera de fer i sentir, em comunico i comunio amb els altres.

Crítico i jutjo molt menys, respecto i tolero. Em sento més confiat en mi mateix, em sento amb més alegria, amb més pau, m’han ajudat en mi i a valorar més tot el que faig i res ha cambiat en tot el que feia.

La pols d’aquest llibres em transporten a entendre que no tot ha canviat, continuo ensopegant amb les mateixes pedres i em fan pensar molt,

m’atreviria a dir que fins i tot les emocions ara les sento en positiu i em fan sentir ferm en mi mateix.

Els llibres siguin de segona mà o no sempre t’allargen la vida, una vida plena de pau en mi mateix i que comparteixo amb els altres.

Acabo amb una salutació de Sant Francesc d’Asis, ell al acomiadar-se deia pau i bé i això es el que desitjo per tots aquells que del llibre n’han fet una part mes de la seva vida.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: