PARAULA DE DÉU29 de noviembre 2022

Paraula de Déu

Lluc 10,21-24

En aquell mateix moment, Jesús, ple de la joia de l’Esperit Sant, digué:
– T’enalteixo, Pare, Senyor del cel i de la terra, perquè has revelat als senzills tot això que has amagat als savis i entesos. Sí, Pare, així t’ha plagut de fer-ho. El Pare ho ha posat tot a les meves mans. Ningú no coneix qui és el Fill, fora del Pare, i ningú no coneix qui és el Pare, fora del Fill i d’aquells a qui el Fill el vol revelar.
Després es va girar cap als deixebles i, a part, els digué:
– Feliços els ulls que veuen el que vosaltres veieu! Us asseguro que molts profetes i reis van voler veure el que vosaltres veieu, però no ho veieren, i sentir el que vosaltres sentiu, però no ho sentiren.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Hem començat l’Advent i avui ressonen a l’evangeli dues paraules clau: agraïment i senzillesa.

• Agraïment del mateix Jesús vers el Pare (Abba) inspirat per l’Esperit. Agraïment perquè només els cors senzills poden acollir la Bona Notícia, i podem, amb un cor així, mirar, plorar, riure, patir, escoltar, perdonar i pregar com ho va fer Jesús.

• Senzillesa, perquè és una actitud de cor, que ens fa quedar astorats davant el gran regal que ens fa Déu, que és Vida, que és l’Esperança, que és l’Amor infinit d’Ell vers el seu Fill i vers nosaltres, malgrat que les dificultats i el món, ens diuen el contrari.

• Perquè la Veritat està, en els senzills, els innocents, els que pateixen, els marginats i els nens.

• Feliços nosaltres si ens deixem portar per aquest Esperit d’humilitat, de gratitud i de fidelitat al Senyor.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: