ESCRIT DEL BLOCDivendres 2 Desembre 2022

Advent

Ha arribat l’Advent, temps d’espera, temps que dóna a la nostra vida un impuls nou. Temps de preparació de la primera vinguda de Nostre Senyor Jesucrist, que celebrarem el dia de Nadal, alhora que també disposa i orienta l’Església vers la «segona vinguda» del Senyor, al final dels temps.

En l’Advent revivim i actualitzem el desig de Jesús en les nostres vides i el canvi de cor que això implica. Aquest temps litúrgic ens ajuda a obrir el cor a la llibertat i la nova vida que Jesús ens porta a través del seu Evangeli i de la seva pròpia persona. Vetllem! Que aquest Advent no sigui un Advent més. Que no sigui una repetició monòtona del que hem fet altres anys. Ans al contrari, que el visquem con l’únic Advent de la nostra vida. Que signifiqui un abans i un després.Que faci de nosaltres cristians nous oberts al do de l’Esperit, persones millors capaces de construir una comunitat autènticament evangèlica.

A la tarda, a la nit, a l’alba, a qualsevol hora ens podem trobar davant Déu, cridats a donar compte de les nostres vides i de les nostres obres. El nostre Déu ve! I ens demana que ens encarreguem de la seva família. Ve el Regne de la pau de Déu amb justícia eterna per al món. Comencem un any litúrgic nou. Serà totalment de Déu? Usarem el nom de Déu, el nostre Pare i Salvador, de manera que tots sàpiguen que aquest any santificarem el món? Jesús ens torna a recordar que sempre està a punt per a fer-se present a les nostres vides, per a néixer dins nostre; només cal que estiguem a l’aguait. A què esperem, doncs?

Aquest temps d’Advent és una oportunitat.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: