ESCRIT DEL BLOCDivendres 23 Desembre 2022

LI DEMANARÉ…

Li demanaré al vent que quan bufi tan fort s’emporti tot el que és dolent, i que quan torni em porti tot el bo.

Li demanaré al sol que quan cremi, siguin els mals moments i que quan calenta una altra vegada sigui càlid i tendre per a aquests dies de soledat i fred.

Li demanaré al núvol que quan deixi caure la pluja, esbandeixi les meves llàgrimes de dolor i que quan torni les deixi caure per mullar els meus ulls que de tant plorar es van quedar secs.

Li demanaré a la lluna que il·lumini les meves nits fosques i tristos, però que també la seva resplendor sigui complement per a aquestes nits inoblidables d’alegria.

Li demanaré al cel que sempre és present, que quan perdi la fe i miri cap a ell, em recordi amb el seu blau intens que la vida és plena d’esperança i d’oportunitats.

Li demanaré a l’aigua que renti els meus errors per poder superar-los i que en beure-la purifiqui la meva ànima.

Li donaré gràcies a Déu per tot el que m’ha donat, per viure aquesta vida tan plena, que quan arribi el meu temps de partir no em quedi res pendent.

Que tingueu tots un bonic 2023 , que aquests tres aneguets ens portin i omplin de Salut… que el rodó i esvelt número que queda…sent com és…i Gràcies a l’Univers…anul·li tot malament que ens pugui venir en aquest Any que acaba de néixer…

Feliç Any 2023

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: