ESCRIT DEL BLOCDilluns 9 Gener 2023

El meu caminar en Crist Jesús

No, encara que des de sempre he cregut en el Senyor Jesucrist, i l’he tingut present des de la meua infantesa; malgrat que el meu desig ha sigut sempre fer el que a ell li agrada, no sempre ha estat així, ni molt menys. Com bé diu l’apòstol Pau, i ara ho entenc: el pecat habita en mi, i fins i tot volent fer el bé, solament trobe el mal al meu abast. 

      Sí, en la meua joventut vaig sucumbir a diverses addiccions que, desgraciadament, i hui ho veig clarament, em van tenir esclavitzat i apartat del Senyor per llargs anys. Addiccions que em van robar part de la meua vida, que em van marcar, i em van fer perdre pràcticament tot pel que havia lluitat, aconseguit; i el pitjor de tot, el més preuat. Fins i tot la meua salut, hui i per causa de tot això, està malparada, tant, que depenc totalment de la gràcia de Déu, de la meua fe en la seua promesa donada. Però no, així i tot no canvie res del meu passat. Ara sé que malgrat tots els mals, pèrdues i malalties patides, Déu mai m’ha abandonat, que sempre ha estat estenent-me la seua mà. Però Déu no força, no obliga, no imposa de cap manera la seua voluntat, sinó que ens dona plena llibertat de triar a cada moment, davant qualsevol circumstància, quin camí prendre; si el que ell ens mostra i ofereix, que és per a la vida, o el contrari, el que porta a la mort.

      Sí, el Senyor va esperar, i va esperar, i va esperar que jo acudira a ell lliurement. I fins que no ho vaig fer així, no, ell no es va manifestar, no es va deixar veure, no va obrar amb el seu poder. Ara sé que era en mi i que tot ho tenia sota control, però a l’espera que jo fera el pas de fe, que acudira a ell. I quan ho vaig fer sincerament, NO VA FALLAR, sinó que se’m va manifestar i va mostrar visiblement, quan vaig veure-hi obrar en mi el seu poder guaridor i restaurador. Sí, vaig haver de caure en el més baix, refregar-me en el fang i arribar a la desesperació, per a adonar-me de quant necessitava en la meua vida el Senyor. I va obrar, Jesús va obrar en mi el miracle. 

      Recorde que anava a visitar a un especialista en addiccions i, de camí, em vaig posar a conversar amb el Senyor, dient-li que ell sabia per què anava, que la meua raó no era una altra que deslliurar-me d’estes, perquè finalment havia entès que m’apartaven d’ell, quan el meu vertader i únic desig era ser un amb ell, ser-li grat i… li vaig suplicar pel seu poder ser lliurat! Li vaig dir que mirara el meu cor, que escodrinyara les meues intencions més profundes, i veiera si en veritat el motiu i causa de ser alliberat estava sent el meu desig de servir-li a ell o no, si l’estimava veritablement o no.

      Vaig arribar a la consulta, vaig parlar amb l’especialista i, abans d’acabar la cita, en els primers compassos d’esta, vaig ser tremendament ple de l’Esperit Sant, tot el meu ser va ser ple de la seua presència, com un foc el vaig sentir en el meu interior, i vaig entendre clarament que el problema s’havia solucionat, que per la seua llaga havia sigut sanat, que les meues addiccions en la creu les havia clavades. I no, des d’aleshores mai més he tornat a ser esclau de les addiccions, mai més han tornat a governar la meua vida, mai més he necessitat d’acudir a un especialista. Sí, ho confesse, he tingut puntualment i en moments de feblesa, lleus recaigudes momentànies (l’enemic bé que ho ha intentat -i intenta-), però estes ja no han aconseguit vèncer-me, ni esclavitzar-me, i molt menys apartar-me de la meua fe en Jesucrist i la seua paraula. Estimat meu, estimada meua, davant la temptació: oració, fe en la seua paraula, i endavant sense cap temor ni dubte.

      No ho oblides, Déu té plenament el control de les nostres vides, i res ens pot fer caure si ens mantenim fermament aferrats a la seua Paraula. Tens problemes semblants? TINGUES FE, LLIURA-LI’LS A JESÚS, I VEURÀS LA GLÒRIA DE DÉU OBRANT EN LA TEUA VIDA. Sí, fes-ho! Si ell ha obrat en mi, si per la seua gràcia i poder m’ha alliberat de tot mal, amb tu ho farà igualment i sense dubtar. La gràcia del Senyor Jesucrist, l’amor de Déu i la comunió de l’Esperit Sant estiga amb tu. 

Raül Gil – La Veu del Desert

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: