ESCRIT DEL BLOCDissabte 14 Gener 2023

Quina teràpia de salut és la millor per a tu?

És molt probable que t’hagis plantejat aquesta qüestió, i que en tinguis dubtes.

És totalment lògic. Sobretot perquè, malauradament, els professionals no sempre ajuden a aclarir aquest tema. No sempre és així, és clar, però és habitual sentir molts professionals de la salut afirmant que la teràpia que ells utilitzen és la millor. A qui fer cas, doncs?

Per ser justos, cal afirmar que no ho solen fer amb mala intenció. Molts professionals de teràpies alternatives tenen uns resultats tan espectaculars, que els sembla raonable pensar que estan fent servir una tècnica superior. Però, en fer-ho, obliden una cosa molt important: de tu.

Perquè preguntar-se quina teràpia és la millor en general és el mateix que preguntar-se quina mena de llibres és millor. T’atreviries a donar una resposta? Jo no, és clar. Jo puc dir quins llibres m’agraden més a mi, però no gosaria mai dir que són els millors per a tothom.

De fet, fins i tot els meus propis gustos van variant. I depenent del moment, em pot venir de gust llegir una cosa o una altra, així que en realitat tampoc no gosaria dir quins llibres són objectivament millors per a mi. Ja em sembla bé que hi hagi tanta diversitat, així puc triar a cada moment la que més em convingui.

Amb les teràpies passa el mateix: la millor teràpia depèn de cada persona, i fins i tot del moment en què es troba. I això és una cosa que cap professional no pot detectar. Algú, a part de tu mateix, pot saber què et ve de gust llegir? De la mateixa manera, ningú no pot saber què és el millor per a la teva salut.

Només ho pots saber tu. De fet, allò que realment importa, per sobre de tot, fins i tot de la teva salut, és la teva felicitat. I només tu saps què et fa feliç.

Així que, si en algun moment creus que necessites lajuda dun professional mèdic, simplement intenta informar-te una mica, i després tria el que et faci sentir millor. Igual que quan tries un llibre.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: