PARAULA DE DÉUDimecres 25 Gener 2023

Paraula de Déu

Marc 16,15-18

Jesús s’aparegué als onze i els digué:
—Aneu per tot el món i anuncieu la bona nova de l’evangeli a tota la creació. Els qui creuran i seran batejats se salvaran, però els qui no creuran es condemnaran. Els senyals que acompanyaran els qui hauran cregut seran aquests: en nom meu trauran dimonis, parlaran llenguatges que no coneixien, agafaran serps amb les mans i, si beuen alguna metzina, no els farà cap mal; imposaran les mans als malalts, i es posaran bons.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• La conversió de Sant Pau, avui, suggereix diverses coses. Em fixo en tres:

• 1) Podem canviar. Si pensava que “canviar, les persones no canviem”, avui se’m fa evident que sí. Que és possible. Potser no sempre serà a la manera de St. Pau, caient del burro. Però podem canviar ni que sigui -¿imperceptiblement?- en el dia a dia. Lentament. Poc a poc. Polint. Posant atenció. Aprenent, exercitant, i confiant.

• 2) Som enviats. A ser Bona Notícia. A anunciar i proclamar la Bona Notícia. No és cosa de gustos, aficions, facilitats… Enviats. Amb un encàrrec. Amb una missió.

• 3) Tota la creació. També la casa comuna. El medi ambient que ens sosté, també ha de rebre la Bona Notícia. També hem de tenir-ne cura. Molta i delicada.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: