PARAULA DE DÉUDilluns 13 Febrer 2023

Paraula de Déu

Marc 8,11-13

Vingueren els fariseus i començaren a discutir amb Jesús. Per posar-lo a prova, li demanaven un senyal del cel. Ell sospirà profundament i digué:
–Per què demana un senyal, la gent d’aquesta generació? Us asseguro que no els serà donat cap senyal.
Jesús els deixà, s’embarcà altra vegada i se’n va anar a l’altra riba.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Ens trobem en el moment posterior de la multiplicació dels 7 pans i d’uns quants peixets. Jesús segueix el seu estil. Segueix el seu camí, no es queda a rebre reconeixements o agraïments. És la pura gratuïtat i necessita dels nostres pans i dels nostres peixets. M’aturo en la compassió que guia el cor de Jesús.

• Apareixen fariseus,(pesadets ells), per discutir, per provar, per trobar justificacions legals. Persones, moltes de bona fe, que es quedaven en la lletra de la Llei i no en l’Esperit que hi residia. Persones que no entenen la llibertat de Jesús, perquè mostra un Déu tendre però fort, Pare abans que Rei, Misericòrdia més que justicier, integrador i no excloent. Jo ho contemplo…

• Jesús trenca la dinàmica “dialèctico-bel·licista” dels fariseus deixant-los amb la paraula a la boca posant aigua pel mig. Jesús ha vingut a cercar al perdut, al feble i a qui es deixa trobar. Demano que el meu seguiment enamorat de Jesús sigui fruit de l’agraïment pels dons rebuts i de compartir-los gratuïtament.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: