ESCRIT DEL BLOCDijous 23 Febrer 2023

3-3HISTORIA DE SALVACION

La història de la salvació continua a l’església

Continua en la història de la salvació en l’Església i en la vida de l’cristià, sent Jesús el seu eix i el seu centre; l’Església és el nou poble de Déu, el cap és Crist i es conforma com a poble Reial; això és de Reis; Poble Profètic i Sacerdotal que marxa amb el seu cap Crist cap al Regne de Déu.

En (Hebreus 7:25) «Per això també pot salvar per complet als que per mitjà d’ell s’acosten a Déu, ja que viu sempre per intercedir per ells». Pel sacrifici de Crist la relació de l’home amb Déu ha adquirit un nou fonament; el mèrit de Jesús possibilita l’alliberament de pecats i l’anul·lació de la separació permanent de Déu; així com ho diu: (2 Corintis 5: 17-19) «De manera que si algun està en Crist, nova criatura és; les coses velles van passar; he aquí totes són fetes noves. I tot això és obra de Déu, qui ens va reconciliar amb ell mateix per Crist, i ens va donar el ministeri de la reconciliació; que Déu en Crist, reconciliava amb si a el món, no prenent-en compte als altres les seves pecats, i ens va encarregar a nosaltres la paraules de la reconciliació «.

Ningú pot arribar salvació per si mateix; tots els homes són pecadors; per la qual cosa és necessari reconciliar-se amb el Pare Celestial qui ens va crear per habitar en el seu perfecte disseny diví; en l’esfera espiritual que el destinà per a tota la humanitat.

El obrar de Déu té com a propòsit sempre aconseguir la salvació, en el sentit de

«Protecció» i «Redempció».

Aquest accionar es desenvolupa com a història de la salvació. en ella reconeixem una successió d’actes divins acord amb un pla establert per Déu; a través de Jesucrist, la salvació es va fer accessible per a tots els homes; «Bon o Mals»; per donar-nos vida eterna i complir el propòsit pel qual vam ser creats. Per això és important instruir-nos en la seva paraula, per arribar a conèixer els plans que el té i com a obra, segueix escodrinyant i vores que la revelació de Jesús et irradiarà i omplirà de la Saviesa de el cel.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: