ESCRIT DEL BLOCDijous 23 Febrer 2023

La xifres tenen vocació de ballarina

La xifres tenen vocació de ballarina. Ballen el so d’aquí les comptabilitza . Aquestes paraules són d’en Francesc Candel poden dir-se igualment d’altres coses que la xifres. De les notícies, per exemple, o adhuc dels Fets. En general, de tot allò que necessita ser interpretat i que per aquesta raó, pot ser compatibilitzar diversament. Els mots victòria i derrota posem però cas, ballen el so de tantes xaranga i massa sovint desafinades.

Ballar és un dir, perquè allò que diem gràcies, no ens tenen ni mica aquestes danses preparades. Massa paraules ben embolicades substitueixen allò conegut: sí, quan és si no, quan es no. La resta és embolicar el credo, ho embullar la troca. Ara dic això o millor dit escric això perquè entre una cosa i l’altra la pandèmia i la independència ens porten a veure i viure un ball de xifres.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: