PARAULA DE DÉUDivendres 24 Febrer 2023

Paraula de Déu

Mateu 9,14-15

Els deixebles de Joan van anar a trobar Jesús i li preguntaren:
– Per què nosaltres i els fariseus fem molts dejunis, i els teus deixebles no dejunen?
Jesús els respongué:
– ¿Poden estar tristos els convidats a noces mentre l’espòs és amb ells? Ja vindrà el temps que l’espòs els serà pres, i llavors sí que dejunaran. 

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Jesús es manifesta en contra del dejuni, però nosaltres seguim entossudits a dejunar tal com ho entenien els jueus contemporanis de Jesús.

• Aquesta quaresma és una nova oportunitat perquè l’antic testament ens il·lumini per actualitzar els nostres pilars quaresmals.

• Llegim detingudament el profeta Isaïes i escoltem la veu del Senyor. Potser ens deixem transformar i fer vida el dejuni que Déu vol: deslligar els llaços de maldat, arrencar tot jou, compartir el nostre pa amb els afamats…

• Podem dejunar amb privacions i sacrificis. Però el dejuni que Déu vol és la feina per la justícia, la llibertat i la igualtat. És la defensa dels més febles i els que pateixen.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: