ESCRIT DEL BLOCDijous 9 Març 2023

Josep de Natzaret

Josep de Natzaret (heb. יוסף הקדוש) va ser, en el cristianisme i segons diversos textos neotestamentaris, l’espòs de Maria, la mare de Jesús de Natzaret i, per tant, pare putatiu de Jesús.

Els miracles de Jesús són els fets sobrenaturals que s’atribueixen a Jesucrist en el curs de la seva vida terrenal i que han estat recollits en els Evangelis canònics. … Segons Joan 14: 10-14, Jesús els demana als apòstols que creen per aquestes obres perquè és el Pare (Déu) qui les realitza en ell.

El Baptisme de Jesús és un episodi en la vida de Jesús de Natzaret que apareix relatat en el Nou Testament, i amb ell s’inicia el seu ministeri públic. El s’esmenten els quatre Evangelistes: Mt 3,13-17; Mc 1,9-11; Lc 3,21-22; Jn 1,29-34. Els evangelis canònics narren que Jesús arriba a la riba del riu Jordà …

El Regne de Déu (o en grec βασιλεία το θεο basileia tou Theou) és un concepte important en el judaisme, el cristianisme i l’islamisme. Es refereix al regnat o sobirania de Déu que està sobre totes les coses, i no és semblant al regnat dels poders terrenals.

Per a Juan l’evangelista, aquesta va ser la primera de les senyals realitzades per Jesús. Segons refereix l’Evangeli de Joan: «Per aquell temps se celebrava un casament a Canà de Galilea, prop de Natzaret, i hi era la mare de Jesús. … I, com faltés el vi, li diu la seva mare a Jesús:« no tenen vi ».

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: