PARAULA DE DÉUDiumenge 2 Abril 2023

Paraula de Déu

Isaïes 50,4-7

El Senyor, Déu sobirà,
m’ha donat un parlar que convenç,
perquè, amb la paraula,
sàpiga sostenir els cansats.
Un matí i un altre em desvetlla
perquè l’escolti
i sàpiga parlar i convèncer.
El Senyor, Déu sobirà,
m’ha parlat a cau d’orella,
i jo no m’he resistit
ni m’he fet enrere.
He parat l’esquena
als qui m’assotaven,
i les galtes
als qui m’arrencaven la barba;
no he amagat la cara
davant d’ofenses i escopinades.
Però el Senyor, Déu sobirà, m’ajuda,
i per això no em dono per vençut;
per això paro la cara com una roca
i sé que no quedaré avergonyit.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Escolto el Senyor que em parla amb calidesa com si fos l’única persona creada per Ell.

• Em regales un do, la paraula, que procedeix de la Paraula present des de l’inici dels temps, l’adequada per a cada persona, pel seu moment, expressada amb amor, perquè a través meu puguis sostenir els cansats. Quantes vegades he reposat, en els teus braços, sentint els mots que Tu m’has dit!

• Els teus plans per a mi me’ls recordes dia a dia quan em desvetllo en la teva presència, i en el silenci interior t’escolto. La teva paraula és l’harmonia enmig del brogit de l’entorn. Tu m’instrueixes, perquè des de la meva boca, des dels meus fets, en resum des de la meva vida et transparenti i esdevingui forma de la teva Presència, que dona sentit a l’existència i convenç!

• La teva relació amb mi és íntima, personal, sense estridències sols un xiuxiueig en la meva oïda en escoltar el teu so, l’U en tot. Em sorprèn la proximitat i tanta meravella que penetra el meu cor i, sols puc adorar-te i si m’espanto la teva mà m’estreny amb fermesa i sento que em dius: “confia”.

• El teu pla és fer-te u en els que pateixen, t’assoten, et peguen, s’ofeguen, es desplacen, moren… i vols que, des de la vida que he de viure, jo també acompanyi, consoli, estimi. Senyor necessito la teva ajuda per fer present el teu Regne, sobretot quan les forces em defalleixen. Gràcies per confiar en mi, no deixis mai de parlar-me amb tendresa.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: