ESCRIT DEL BLOCDimarts 11 Abril 2023

PER QUÈ PREGUEM?

«Per a mi la pregària és un impuls del cor, una mirada llançada al cel, un crit de reconeixement i d’amor tant des de dins la prova com des de dins l’alegria.»

[Teresa de Lisieux]

Preguem perquè som plens d’una ànsia infinita, i perquè Déu ens ha creat a nosaltres el homes de cara a ell; «el nostre cor no descansa fins que no reposa en Vós» [Sant Agustí]; preguem també perquè ens sentim necessitat.

Sovint oblidem Déu, allunyant-nos d’Ell i fugint de la seva presència; encara que evitem pensar en Déu, encara que el reneguem, Ell és sempre present per a nosaltres; Ell ens busca a nosaltres abans que nosaltres el busquem a Ell, ens desitja i ens crida. Parlant amb la pròpia consciència descobrim d’improvist que estem parlant amb Déu.

Si ens sentim sols i no tenim ningú amb qui comunicar-nos, precisament llavors descobrim que podem sempre dialogar amb Déu. O bé ens trobem en perill i descobrim que el nostre crit d’ajut troba resposta per part seva; pregar és humà tant com respirar, menjar i estimar.

La pregària ens permet resistir el mal i ens fa forts en la feblesa; ens allibera de l’angoixa, redobla els nostre forces i agmenta la nostra energia, la pregària ens fa feliços!

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: