PARAULA DE DÉUDissabte 22 Abril 2023

Paraula de Déu

Joan 6, 16-21

Al capvespre, els deixebles de Jesús van baixar al llac i s’embarcaren en direcció a Cafarnaüm, a l’altra riba. Ja s’havia fet fosc i Jesús encara no s’havia reunit amb ells; a més, com que el vent bufava fort, el llac s’anava encrespant. Quan havien remat unes dues o tres milles, van veure que Jesús s’acostava a la barca caminant sobre l’aigua, i es van esglaiar. Ell els diu:

-Sóc jo, no tingueu por.

Volien fer-lo pujar a la barca, però tot seguit la barca tocà terra al lloc on anaven.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Quan en les nostres comunitats i en les nostres vides Jesús no hi és, el sentiment és de desolació. • Hi ha foscor. • Hi ha vent fort. • La vida, com el llac, s’encrespa.

• En aquests moments de desolació tot se’ns fa feixuc i difícil.

• Fins i tot quan es presenta Jesús ens esglaiem. El confonem amb un fantasma. • Quantes pors i neguits, sovint poc fonamentats, tenim! • Quants cops pensem que no podrem i que no resistirem… • Quants cops dubtem de la presència real de Jesús entre nosaltres.

• Cal sentir, avui també, les paraules de Jesús dirigides al nostre cor: “Sóc jo, no tingueu por”. • Jesús ens salva dels perills del mar embravit, de la vida secularitzada i aparentment sense sentit.

• Si permetem que Jesús ressuscitat estigui entre nosaltres, tot seguit tindrem el convenciment real que la barca, la vida, els problemes i projectes arriben a bon port.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: