ESCRIT DEL BLOCDilluns 8 Maig2023

PREGÀRIA A SANTA CECÍLIA

Gloriosa Verge i màrtir Santa Cecília, model d’esposa fidelíssima de Jesús, vedme aquí postrat humilment davant les vostres plantes. Sóc un pobre pecador que vinc a implorar la vostra poderosa intercessió davant Jesús a qui tant vau estimar, suplicándote que em aconsegueixis un veritable penediment dels meus pecats, un propòsit eficaç d’esmena i una heroica fortalesa per confessar i defensar la fe que he professat.

Aconsegueix-me la gràcia de viure i morir en aquesta santa fe, com també les gràcies especials que necessito per viure santament en el meu estat. Escolta i aconsegueix-me les meves súpliques, oh verge poderosíssima, perquè mereixi gaudir un dia de l’eterna benaurança. Així sigui.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: