ESCRIT DEL BLOCDimecres 17 Maig2023

Mare de Deu de Guadalupe

Verge Immaculada, Mare de el veritable Déu i Mare de l’Església! Tu, que des d’aquest lloc manifestes la teva clemència i la teva compassió a tots els que sol·liciten el teu empara; escolta la pregària que amb filial confiança et dirigim i presenta-davant el vostre Fill Jesús, únic redemptor nostre.

Mare de misericòrdia, Mestra de l’sacrifici amagat i silenciós, a tu, que surts a la trobada de nosaltres, els pecadors, et consagrem en aquest dia tots el nostre ser i tot el nostre amor. Et consagrem també la nostra vida, els nostres treballs, les nostres alegries, les nostres malalties i els nostres dolors.

Dóna la pau, la justícia i la prosperitat als nostres pobles; ja que tot el que tenim i som el posem sota el teu compte, Senyora i mare nostra.

Volem ser totalment teus i recórrer amb tu el camí d’una plena fidelitat a Jesucrist en la seva Església: no ens deixis anar de la mà amorosa.

Verge de Guadalupe, Mare de les Amèriques, et demanem per tots els bisbes, perquè condueixin als fidels per senders d’intensa vida cristiana, d’amor i d’humil servei a Déu i les ànimes.

Contempla aquesta immensa sembrats, i intercedeix perquè el Senyor infongui fam de santedat a tot el Poble de Déu, i atorga abundants vocacions de sacerdots i religiosos, forts en la fe, i gelosos dispensadors dels misteris de Déu.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: