PARAULA DE DÉUDimecres 17 Maig 2023

Paraula de Déu

Joan 16,12-15

Unpublished

Jesús va dir als seus deixebles:
»Encara tinc moltes coses per dir-vos, però ara us serien una càrrega massa pesada. Quan vingui l’Esperit de la veritat, us conduirà cap a la veritat sencera. Ell no parlarà pel seu compte: comunicarà tot el que senti dir i us anunciarà l’esdevenidor. Ell em glorificarà, perquè allò que us anunciarà, ho haurà rebut de mi. Tot el que és del Pare és meu; per això he dit: «Allò que us anunciarà, ho rep de mi.»

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Jesús actua com un gran pedagog. Encara li resten moltes coses a comunicar als deixebles, però sap molt bé que serien una càrrega massa pesada per a ells. Si no fossin els seus amics, els seus estimats deixebles, potser no tindria tanta cura; però l’amor que els té fa que es contingui i pensi amb ells fins i tot abans de comunicar tot el que desitjaria dir. És un Mestre atent, coneixedor dels que l’escolten, que va fent un procés en el seu cor, i que sap esperar la vinguda del seu Esperit per tal que, enfortits i compromesos, puguin escoltar el que ara no entendrien.

• De manera semblant Jesús actua amb nosaltres. Ell coneix el nostre procés de fe, el nostre camí espiritual amb els seus alts i baixos. Com que ens estima persona a persona sap esperar els moments i els temps favorables, en els que la nostre llibertat està oberta, per comunicar-nos el seu Esperit i ajudar-nos a anar assolint la veritat, la pau, la força i la llum.

• Agraïm al Senyor el seu Magisteri, la seva amistat, el seu tacte i el seu amor. I amb els nostre germans, com a deixebles que som de Jesús, intentem amb l’ajuda de l’Esperit Sant actuar de forma semblant, Amor, coneixement del altres, discreció i procés.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: