ESCRIT DEL BLOCDissabte 20 Maig2023

PREGARIA A SANTA TERESA DE JESÚS

No hi ha res que puguem fer per guanyar la salvació; som salvats per la gràcia de Déu quan tenim fe en el seu Fill Jesucrist. Només has de reconèixer que ets pecador, que Crist va morir pels nostres pecats, i demanar, amb una oració, El seu perdó. Pregar és simplement parlar amb Déu. Ell et coneix i t’estima. El més important per a Ell és l’actitud del teu cor: l’honestedat. Suggerim fer la següent oració per acceptar Jesucrist com Salvador:

Oració

«Estimat Senyor Jesús, Sé que sóc un pecador. Et demano perdó i m’aparto del pecat. Crec que vas morir pels meus pecats i ressuscitar per donar-me una nova vida. Et lliuro el control de la meva vida. Et convido a entrar al meu cor i en la meva vida. Confio en tu com el meu Senyor i Salvador per la resta de la meva vida. En el teu nom, Amén. «

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: