PARAULA DE DÉUDissabte 20 Maig 2023

Paraula de Déu

Joan 16,23b-28

Jesús va dir als seus deixebles:
–Us ho ben asseguro: tot allò que demanareu al Pare en nom meu, ell us ho concedirà. Fins ara no heu demanat res en nom meu; demaneu i rebreu, i la vostra joia serà completa. Us he parlat de tot això amb imatges, però ve l’hora que ja no us diré res més valent-me d’imatges, sinó que us parlaré del Pare amb tota claredat. Aquell dia demanareu en nom meu, però us dic que no hauré de pregar al Pare per vosaltres: és el Pare mateix qui us estima, ja que vosaltres m’heu estimat i heu cregut que jo he sortit de Déu. He sortit del Pare i he vingut al món; ara deixo el món i me’n torno al Pare.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• La invocació a l’Esperit és la pregària que se’ns demana en aquests moments de l’any litúrgic. El misteri de la Resurrecció culmina amb la vinguda de l’Esperit Sant: Jesús no ens abandona, sinó que Déu culmina la seva promesa amb l’enviament de l’Esperit. Per tant, dona inici al temps de l’Esperit en la nostra vida.

• El coneixement de Déu és directe, doncs és Ell mateix qui es comunica amb nosaltres, en l’Esperit. Acollir la presència de l’Esperit a la nostra vida és acceptar que la relació amb Déu es va transformant, ja que és dinàmica com ho és la Vida. I això no és necessàriament dolent. Donem gràcies per la voluntat d’aquest Déu que intenta trobar la millor manera de comunicar-se amb nosaltres, i va establint diferents camins per tal de deixar-se conèixer.

• “Vine Esperit Sant, i transforma el meu cor per poder, en TOT, seguir la teva voluntat”.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: